
تازه ها
بیش از ۹۰ درصد خدمات سازمان بهزیستی با مشارکت تشکلهای غیردولتی انجام می شود

به گزارش بازارکار از روابط عمومی و امور بین الملل، سید جواد حسینی رئیس سازمان بهزیستی کشور، با اشاره به نقش کلیدی موسسات غیردولتی در ارائه خدمات اجتماعی گفت: در حال حاضر بیش از ۲۰ هزار موسسه غیردولتی با سازمان بهزیستی همکاری دارند و میتوان گفت تنها سازمانی که بیش از ۹۰ درصد خدمات آن را بخش غیردولتی انجام میدهد، سازمان بهزیستی است.
وی افزود: علاوه بر این موسسات، ۱۱۵۸ گروه داوطلبانه با مشارکت ۱۰۷ هزار داوطلب در سطح محلات، خدمات اجتماعمحور ارائه میدهند. در جریان جنگ ۱۲ روزه اخیر نیز بیش از ۱۲ هزار داوطلب جدید شامل پزشک، پرستار، دندانپزشک و مددکار اجتماعی اعلام آمادگی کردند تا به شبکه داوطلبان بپیوندند.
رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به نقش حیاتی موسسات خیریه در بحرانهای ملی تصریح کرد: در جریان حملات رژیم غاصب صهیونیستی، این موسسات به کمک سازمان آمدند و در تهران ۲۰ هزار مسکن اضطراری برای نگهداری افراد وابسته به تخت فراهم کردند همچنین با کمک نیکوکاران، مشکل تأمین نان مرتفع شد و حتی دستگاهی با ظرفیت پخت روزانه ۳۰ هزار قرص نان راهاندازی کردیم.
وی خاطرنشان کرد: ما با تمام توان در خدمت موسسات و خیریهها هستیم. خوشبختانه در هفته بهزیستی امسال بیش از ۱۰ هزار و ۵۰۰ پروژه با اعتبار ۵۲ هزار میلیارد ریال به بهرهبرداری خواهد رسید.
رییس سازمان بهزیستی با اشاره به دیدار اخیر با رئیسجمهور گفت: در آن جلسه مقرر شد روایت خدمات ایثارگران و مددکاران توسط خود افراد فعال در میدان بیان شود. نمونه آن، همسر شهیدی بود که ۲۳ سال محافظ شهید طهرانچی بود و سه ماه پیش از شهادت، دو کودک بهزیستی را به فرزندی پذیرفته بود. همسر شهید با روحیهای مثالزدنی گفت: آمادهام برای ایران جانفشانی کنم.
وی درباره اقدام فوری در تخلیه شیرخوارگاه آمنه نیز اظهار کرد: پس از هشدارها درباره آسیبپذیری منطقه ۳ تهران در کمترین زمان ممکن شیرخوارگاه آمنه تخلیه شد. کمتر از نیمساعت بعد، صدا و سیما مورد اصابت قرار گرفت و ساختمان شیرخوارگاه لرزید و شیشهها شکست.
رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به گستردگی خدمات سازمان گفت: در حال حاضر ۲۳ هزار مرکز تحت پوشش و ۱۷ هزار کارمند داریم. برای تقویت نظارت، برنامهریزی کردهایم که در هر مرکز، انجمن اولیا و مربیان با حضور نمایندگان دستگاههای مرتبط شکل بگیرد تا نظارت به صورت مشارکتی و از درون خود مراکز صورت گیرد.
وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ سرعت صدور مجوزها ۳۶ درصد رشد داشت، افزود: در سال ۱۴۰۳ این رقم به ۹۸ درصد رسید ما معتقدیم باید به سمت ثبت شرکتهای اجتماعی و تجاری برای فعالیتهای خیر حرکت کنیم. بدون برندینگ در کار خیر، توسعه و ترویج آن ممکن نیست.
حسینی با اشاره به اجرای طرح «سلام» (سلامت اجتماعی محلهمحور) خاطرنشان کرد: این طرح با مطالعه تجارب ۲۹ کشور و مدلهای محلهمحور اجرا خواهد شد، بر این باورم که سرمایههای محلی شامل سرمایه انسانی، تشکلها، سرمایه ساختاری، مادی، اجتماعی، فرهنگی و نمادین میتوانند تحولآفرین باشند.
وی افزود: در حال حاضر ۱۰۷ هزار داوطلب در شبکههای اجتماعی سازمان فعال هستند و ۱۲ هزار نفر نیز در جریان جنگ اخیر به آن اضافه شدند. علاوه بر آن، ۱۱۵ هزار مدرسه در کشور وجود دارد که میتوان از فضای آنها در شیفت عصر استفاده کرد. در این راستا مکاتبهای با وزیر آموزش و پرورش داشتهایم.
رئیس سازمان بهزیستی تأکید کرد: در همه محلات کشور قصد داریم از ظرفیت تشکلها برای توسعه خدمات اجتماعی استفاده کنیم. این کار موجب توانمندسازی محلات، شکلگیری وفاق اجتماعی، افزایش اعتماد عمومی و نشاط اجتماعی خواهد شد.
وی در پایان گفت: با هدف رفع موانع فعالیت تشکلهای مردمی، تصمیم گرفتیم کارگروه تسهیل و رفع موانع در حوزه دولت را با محوریت حمایت از این تشکلها تشکیل دهیم.
ارسال نظرات